Naslovna_slika_2KK RAVNENaslovna_slika_1

N O V I C E   2 0 1 0Slike s klubskega piknika (Danijel Tancer)  >>>>>


KLUBSKI PIKNIK ZA ZAKLJUČEK SEZONE


Vabim vse člane kluba, da se v soboto, 16. oktobra udeležijo že tradicionalnega klubskega piknika na 'piknik placu' v Logu (Pod Gonjami), s katerim bi zaključili še eno uspešno leto delovanja našega kluba. Najprej že tradicionalna skupna tura v neznano, med piknikom pa še šaljivo tekmovanje, kjer bi se preizkusili v spretnostni vožnji.

Pridite torej 16.10. ob 10.00 na veselo druženje !!

Kolesarski pozdrav !
Danijel Tancer


KOROŠKA XCO LIGA


Naslednja tekma Koroške XCO lige 2010 bo v četrtek, 16.9. ob 16.30 na kros progi za Gimnazijo Ravne. Vabljeni !
DRŽAVNO PRVENSTVO V VZPONU NA BEGUNJŠČICO

Lep uspeh je na Državnem prvenstvu v vzponu na Begunjščico dosegel Mitja BREZNIK, ki je v kategoriji Amater A postal državni prvak. Čestitke !
Rezultati
absolutno >>>>>
po kategorijah za DP >>>>>XCO liga
ODPOVED TEKMETekma Koroške XCO lige v sredo, 8.9. 2010 je zaradi napovedanega slabega vremena odpovedana. Dobimo se naslednjo sredo !


Krejanov_memorial_2010_m


KREJANOV MEMORIAL
je v soboto, 4.9.2010 praznoval 10. obletnico !
Iskrene čestitke in še na veliko let !

Slike z vrha, kjer se proga prevesi, povedo več od besed >>>>> (Danijel Tancer)

REZULTATI:
skupno >>>>>
po kategorijah >>>>>SKUPNA TURA
PO LOGARSKI DOLINI
JE ODPOVEDANA


SKUPNA TURA PO LOGARSKI DOLINI
je zaradi slabega vremena odpovedana
.

O novem terminu boste obveščeni na naši spletni strani.


SKUPNA UDELEŽBA NA KREJANOVEM MEMORIALU

RAZPIS X. KREJANOVEGA MEMORIALA  >>>>>

V soboto, 4. septembra se bomo ponovno srečali na tradicionalnem druženju kolesarjev, že 10. KREJANOVEM MEMORIALU na Prevaljah. V programu rekreativne komisije je pomotoma pisalo, da je memorial 11.9., za kar se vam opravičujemo.
4.9. je pravi datum, upam na čim številčnejšo udeležbo.

Lep pozdrav !
Danijel Tancer


SKUPNA TURA PO
LOGARSKI DOLINI


SKUPNA TURA : OBISK LOGARSKE DOLINE

Dušan Plemen, 24. avgust 2010
V soboto 28.8.2010 se člani našega kluba odpravljamo v Logarsko dolino. Tokratni vodič ture bo Hrovat Alojz. Zbrali se bomo ob 8.00 pri nogometnem igrišču v Črni na Koroškem. Alojz se bo odpravil do Črne kar s kolesom tako, da se mu lahko drugi člani z  več kondicije pridružite. Glede ure odhoda se dogovorite z njim. Ostali se dobimo v Črni. Upam na lepo vreme in zanimivo turo. Vabljeni v čim večjem številu.
Lep kolesarski pozdrav Dušan


pokal_m

SKUPNA UDELEŽBA NA MARATONU RADENCI 2010
Dušan Plemen, 24. avgust 2010

V nedeljo 22.8.2010 smo se člani našega kluba odpravili na rekreativni maraton v Radence. Prizadevni organizatorji so pripravili že 30 srečanje kolesarjev iz vse Slovenije in tujine. Tako kot lani smo tudi letos dobili pokal za 3 najštevilčno ekipo. Naša udeležba je bila kar solidna in to več kot 20 članov. Vreme je bilo toplo, sončno, pravi užitek za kolesarjenje med pomurskimi ravninami in griči. Vsi smo brez večjih problemov in nezgod prekolesarili zadane trase. Na cilju smo dobili zasluženo kolesarsko malico in počakali na žrebanje nagrad. Nekaj naših članov se je domov vrnilo s  praktičnimi darili, drugi pa z lepimi vtisi. Prijetno druženje in lep nedeljski izlet.
Lep kolesarski pozdrav !

Slike z maratona je prispeval Branko >>>>>ADENCI 2010
SKUPNA UDELEŽBA MARATONA RADENCI 2010
Dušan Plemen, 17.avgust 2010
V nedeljo 22. 8. 2010 se člani kluba odpravljamo na rekreativni maraton Radenci 2010. Zbrali se bomo ob 6.00 pred Havano na Ravnah, od koder se odpeljemo skupaj v Radence. Glede prevoza se člani dogovorite med seboj.
Lep kolesarski pozdrav Dušan


Maraton_Pohorje_m
BIKE COMTRON RIDE POHORJE 2010
Dušan Plemen, 7. avgust 2010

V nedeljo 1.8.2010 smo se člani našega kluba udeležili rekreativnega kolesarjenja po Pohorju. Zgodaj zjutraj smo se odpeljali do Maribora, nekateri z avtomobili do samega Areha, drugi pa z vzpenjačo do vrha in naprej s kolesi do Ruške koče. Prireditve se je udeležilo 12 naših članov in nekaj prijateljev. Tokrat smo bili zastopani tudi z ženskami, ki so brez problemov prevozile traso. Vseh udeležencev je bilo več kot 1100 iz vseh koncev Slovenije in tujine. Vreme nam je bilo naklonjeno, brez dežja in večje vročine. Med prelepimi Pohorskimi gozdovi je bilo kolesarjenje pravi užitek. Po zasluženi malici smo skupaj počakali na žrebanje nagrad. Letos nismo imeli takšne sreče kot lani in smo se na Koroško vrnili praznih rok. V naših dresih smo izgledali kar fotogenično, saj je kar nekaj naših slik v fotoalbumu prireditelja. Obširne novice in slike so na strani http://www.bikeride.si/.

Še novica o naslednjih skupnih turah. Lojz nas bo konec meseca avgusta popeljal na ogled slapa Rinke v Logarsko dolino.Tura bo predvidoma 28.8.2010, en teden po maratonu v Radencih. Glede maratona in udeležbe v Radencih se bomo še dogovorili.

Lep kolesarski pozdrav
Dušan Plemen

Slike z Maratona na Pohorju je prispeval Edi Kralj >>>>>Okoli_Pece


SKUPNA TURA OKOLI PECE
Dušan Plemen, 27.7.2010

V nedeljo 25.7.2010 smo se člani kluba podali okoli Pece. Po nekaj odpovedanih turah sem tokrat pričakoval večjo udeležbo, vendar se to ni zgodilo. Na izhodišču ture so se zbrali samo trije, kasneje sta se priključila še dva. Preko Holmeca smo se napotili proti Globasnici, kjer se je začel malo težji del naše poti. Tokratni vodič ture Edi si je zamislil zanimivo pot, ki nas je do vrha kar malo utrudila. Vse to pa se ob lepem vremenu in še lepšimi razgledi hitro pozabi. Prvi večji postanek je bil na Lužah, kjer smo si privoščili malico z nahrbtnika. Po krajšem počitku smo se spustili do kmetije Kumer in si privoščili še hladno pijačo. Sledil je spust v dolino in po njej nazaj do Raven.

Lepa in zanimiva tura, žal skromna udeležba. Upam da se bo to nedeljo več odpravilo na zanimivo kolesarjenje po Pohorju. Drugače pa v rekreativni komisiji že razmišljamo, da v teh poletnih mesecih dopustov za drugo leto planiramo manj skupnih tur.

Slike je prispeval Edi Kralj >>>>>
Lep kolesarski pozdrav !


SKUPNA UDELEŽBA NA COMTRON BIKE RIDE POHORJE 2010
SKUPNA UDELEŽBA NA COMTRON BIKE RIDE POHORJE 2010
Dušan Plemen, 26.julij 2010

V nedeljo 1.8.2010 se odpravljamo na kolesarjenje po Pohorju. Zbrali se bi ob 6.oo zjutraj pri Havani na Ravnah, od koder se bi skupno podali proti Mariboru. Vsi zainteresirani naj se čim prej prijavijo na http://www.bikeride.si/. Tako bodo kartončki, katere dobimo, že pripravjeni in bo manj "gužve". ŠTARTNINE NI !! Prijave zbirajo do torka 27.7.2010, verjetno še kakšen dan kasneje. Skupno turo vodi Joži, ki bi rad čim večjo udeležbo saj je organizatorejm lani obljubil da bo letos pripeljal še več prijateljev. Glede prevoza in udeležbe kontaktirati z Joži Č. GSM 041 351 157 ali Dušan P. GSM 040 745 918.
Vabljeni v čim večjem številu, posebej naše članice kluba, po informacijah se jih bo nekaj udeležilo. Trasi sta dve lažja cca 31 km in težja cca 49 km, več pa si lahko ogledate na spletni strani organizatorja,ki sem jo navedel na začetku.
Lep kolesarski pozdrav Dušan


Maraton_Mllbrcke_m
PESTRA KOROŠKA ZASEDBA NA MARATONU MÖLLBRUCKE
26.7.2010, Danijel Tancer

Kot nekakšna koroška reprezentanca je izgledala ekipa, ki je v nedeljo, 25.7. sodelovala na Maratonu v Möllbrücku. Fantje so se pomerili na 62 km dolgem maratonu z več kot 2500 vm in nas več kot dostojno zastopali:
Robert Kordež (v dresu Orbee) - 3. mesto elite
Grega Cehner (MTB Koroška) - 7. mesto elite
Primož Gams (KK Ravne) - 4. mesto amater
Vid Tancer (KK Ravne) - 12. mesto elite
Mitja Kadiš (KK Ravne) - 1. mesto master 2 (mali maraton, 22 km)
Sebastjan Andrejc (MTB Koroška) je po defektu odstopil
V majhni slovenski delegaciji je na tekmi sodeloval tudi Nejc Černilogar, ki je bil peti.

Čestitke vsem !
Slike v galeriji (Danijel Tancer)  >>>>>
Rezultati na strani organizatorja >>>>>


SKUPNA TURA 'OKOLI PECE'


V nedeljo 25. julija 2010 je skupna rekreativna tura  "OKOLI PECE". Vodil jo bo Edi Kralj.
Zbirališče je pred trgovino Merkator Ravne ob 7,00 uri.

Vabljeni !SKUPNA TURA
NA GORENJSKOVsi, ki ste ta vikend za skupno akcijo po vroči Gorenjski, se prijavite pri Dušanu. Vodja ture Danilo Golob je pripravil traso ob hladnih rekah ...


KLUBSKI DRESI

Obveščamo vse, ki ste naročili klubske drese (Jonke, Pisnik, Laznik), da so pri predsedniku kluba. Čim prej jih dvignite ...OBVESTILO

Ker Celjski maraton letos odpade, tudi skupne udeležbe na njem ne more biti. Komisija za rekreativni šport v klubu se je zato odločila, da namesto tega izpeljemo prejšnji teden odpadlo skupno turo po Gorenjski. Navodila sledijo v kratkem ...

Kolesarski pozdrav !


DP_Kamnik_m
Slike z Državnega prvenstva v krosu v Kamniku 3.7.2010 je prispeval Jermej Šinigoj >>>>>. Odlično tretje mesto Naceta KRIVONOGA (U23) in nova zmaga Tomija ŠINIGOJA (U11). Čestitke !TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 7.7. PRESTAVLJENA

Pozdravljeni !

Čas dopustov se pričenja in s tem težave zaradi odsotnosti ...
Tekmo KOROŠKE XCO LIGE 2010 v sredo, 7.7.2010 zaradi odsotnosti organizatorjev prestavljamo, za kar se vam opravičujemo.


6. GP RAVNE NA KOROŠKEM
MTB XCO UCI 2
26./27.6.2010


ZAHVALA NAŠIM SPONZORJEM
Tekme ne bi mogli izvesti brez naših zvestih sponzorjev, za kar se jim najlepše zahvaljujemo. Slike >>>>>

SLIKE:

NEKAJ SLIK S SOBOTNE TEKME MLADIH (Jernej Šinigoj)
ŠE SLIKE Z NEDELJSKE TEKME (Deejay)
ŠE VEČ SLIK (Jana Dretnik)
SLIKE Z NEDELJSKE TEKME (Miha Simetinger, Danijel Tancer)
V prihodnjih dneh bo še slik, samo malo časa nam dajte ...

REZULTATI PO KROGIH

RESULTS / REZULTATI MTB UCI2
6.GP RAVNE 27.6.2010 >>>>>


RESULTS / REZULTATI
TEKME MLADIH / YOUNGER CATEGORIES 26.6.2010  >>>>>


Thank you very much for your participation !
Najlepša hvala za vašo udeležbo !


POSEBNA TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010

V sredo, 23. junija smo izvedli posebno tekmo Koroške XCO lige 2010, na kateri so sodelovali tudi reprezentantje, ki ta teden trenirajo na Rogli. Priložnost smo izkoristili za preizkus proge za nedeljsko tekmo.
Rezultati >>>>>
Slike (Danijel Tancer) >>>>>

V tekmi mladih in amaterjev, ki je bila po prvi tekmi, so zmagali Žan Belaj (U09), Tomi Šinigoj (U11), med rekreativci pa so bili najboljši vsi (Tomi Petrovič, Jernej Šinigoj, Stanko Pšeničnik in Vojko Belaj).


Tomi_XC_Rogla


XC ROGLA
20.6.2010, Danijel Tancer

Odlične vožnje naših na tekmo Slovenskega pokala na Rogli ! Zmaga Tomija (U11), tretji mesti Luke (U17) in Naceta (U23).
Bravo fantje !

Več  >>>>>


DELOVNA AKCIJA PRESTAVLJENA NA 18.00


Opsa, ob 16.00 igrajo naši nogomet, verjetno bi to zelo vplivalo na udeležbo - zato delovno akcijo prestavljam na 18.00. Pridite, bomo delali pač bolj veselo !


DELOVNA AKCIJA

Člani organizacijskega odbora 6. Velike nagrade Raven na Koroškem, ki bo naslednji vikend, pozivamo člane kluba, da se v petek, 18. junija ob 16.00 udeležijo delovne akcije na kros progi - košnja in čiščenje trase proge. Kolesarski pozdrav !Maraton_Franja_m

ČLANI KK RAVNE NA MARATONU FRANJA
15.6.2010, Deejay

V nedeljo smo se člani KK Ravne s kolegi odločili preizkusiti največji maraton v  Sloveniji, da bo temu res tako, smo se prepričali, ko smo prišli na samo prizorišče "zločina".
Velika množica kolesarjev, odličen spremljevalni program in še marsikaj bi se dalo o tem napisati.
Razen Marka Kobolta, ki se je odločil odpeljati klasiko - dolžine 156 km in jo prevozil v spoštljivih štirih urah, smo se ostali podali na krajšega ( 97 km).
Simon, Lojz, Marko P, Metod, Milan, Dušan, Edi, Igor in jaz smo  brez kakšnih posebnih zapletov prišli od štarta do cilja v enem kosu :)
Naj še nekaj spregovorijo slike, sicer pa priporočam vsakemu kolesarju okusiti, kaj pomen biti na Franji.

Slike (didžej) >>>>>
Obširnejše poročilo  >>>>>9. TEKMA
KOROŠKE XCO LIGE BO V ČETRTEK, 17. junija ob 18.00


Tekma Koroške XCO lige 2010 je ta teden prestavljena na ČETRTEK, 17.6. Dobimo se na kros progi za gimnazijo pol ure pred pričetkom. VABLJENI vsi, mladi, rekeativci, tekmovalci !


Okoli_Razborja_m
SKUPNA TURA OKOLI RAZBORJA
Dušan Plemen, 14.6.2010

Stari pregovor pravi v tretje gre rado. Skupno turo - okoli Razborja smo že dvakrat morali prestaviti, zaradi vremena, tokrat pa se je le izšlo. Več >>>>>


REZULTATI 8. TEKME KOROŠKE XCO LIGE

V sredo, 9.6. smo izvedli 8. tekmo letošnje XCO lige, ki smo jo teden dni prej odpovedali. Tokrat je, kot vse kaže poleg učenja in šolskih obveznosti na udeležbo vplivalo tudi zelo toplo vreme ! Rezutate tekme kot tudi skupni vrstni red  si oglejte v meniju 'Koroška XCO liga'.

Naslednja tekma je že naslednjo sredo, 16.6. z začetkom ob 18.00 (uro pozneje, kot običajno !!).

V sredo, 23.6. pripravljamo v okviru priprav na našo tekmo sezone (6.GP RAVNE) dodatno tekmo, ki bo odprte narave: vabljeni vsi, od blizu in daleč, ki želite preizkusiti progo za tekmo UCI2 v soboto in nedeljo. Začetek tekme bo ob 16.00.


SKUPNA TURA
OKOLI RAZBORJA

NOVA TEKMA
KOROŠKE XCO LIGE 2010


Rekreativna sekcija KK Ravne vabi člane, da se v soboto, 12. junija 2010 v čim večjem številu udeležijo SKUPNE TURE OKOLI RAZBORJA
VABLJENI !!!  Več >>>>>

KOROŠKA XCO LIGA:  v sredo, 9. junija 2010 bomo ob 17.00 izvedli odpovedano tekmo iz prejšnjega tedna. Vreme bo lepo. Potem, ko smo v petek pripravili kros progo v vsej njeni dolžini, jo bomo na tekmi tudi preizkusili. Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva od blizu in daleč !!!8. tekma XCO lige odpovedana !

Vreme nam ponovno nagaja - današnja 8. tekma XCO lige je odpovedana. Na sporedu bo v, za kolesarje, lepših časih.

HERBALIFE_m

VABLJENI NA PREDAVANJE!

Tema: Tipične prehranske napake športnikov (rekreativcev in vrhunskih športnikov), predstavitev pravilne prehrane in enostavne rešitve v praksi.

Kdaj: v četrtek 3. junij 2010 ob 19.00 uri
Kje: KMKC Kompleks, Čečovje, Ravne na Koroškem

PREDAVANJE JE BREZPLAČNO!

Prijave in vse nadaljne informacije o predavanju na GSM:  031 404-59 (Ksenija) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .


Ravensko_kolesarjenje_m
LEP USPEH NAŠIH TEKMOVALCEV V RUŠAH, 7. RAVENSKO KOLESARJENJE
31. maj 2010, Danijel Tancer

Na tekmi Slovenskega XCO pokala v Rušah so se naši tekmovalci izkazali z nekaj odmevnimi uvrstitvami. Zmagi Naceta in Tomija ! Več >>>>>
Slike (Jernej Šinigoj) >>>>>

V okviru letošnjega Tedna športa na Ravnah smo uspešno organizirali že 7. izvedbo Ravenskega kolesarjenja. Pravih rekreativcev tudi vreme ne prestraši ... Več >>>>>


Ta teden:
SREDA 2. junij ob 17.00 - 8. tekma Koroške XCO lige na kros progi za gimnazijo - VABLJENI !
PETEK 4. junij ob 16.00 - delovna akcija na kros progi


7.
RAVENSKO
KOLESARJENJE

Vabimo vas, da se udeležite že sedme izvedbe Ravenskega kolesarjenja v nedeljo, 30. maja, ki poteka v okviru Tedna športa na Ravnah 2010. Prijetno druženje rekreativnega značaja v okolici Raven. Primerno za vsakogar, malica na koncu !

VABILO >>>>>

S čelado na zabavo !


PESTER TEKMOVALNI VIKEND
VZPON NA KOMISIJO (KP) IN XCO AFRITZ (AA)
23. maj 2010, Danijel Tancer

Celotna novica >>>>>

Na_Pernice

SKUPNA TURA - NA PERNICE
23. maj 2010, Dušan Plemen

Tudi druga skupna tura je prav lepo uspela. >>>>>
Slike (Dominik Laznik) v galeriji >>>>>


REZULTATI 7. TEKME KOROŠKE XCO LIGE

V meniju 'Koroška XCO liga' najdete rezultate 7. tekme, ki smo jo uspešno izvedli 19.5. Končno v suhem in za kolesarjenje idealnem vremenu. Med 16. udeleženci so zmage dosegli Teo PEČNIK (U9), Tomaž ŠINIGOJ (U11), Luka BOSMAN (U13), Luka PUŠNIK (U17), Matej MAHER (rekreativci) in Nace KRIVONOG (licencirani).

Naslednja tekma lige bo čez 14 dni (2. junij).


NAROČILA ZA KLUBSKE DRESE

ZBIRAMO NAROČILA ZA KLUBSKE DRESE
19. maj 2010, Danijel Tancer

Ponovno bomo naročali klubske drese. Vse zainetresirane pozivamo, da oddajo svoje naročilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. najpozneje do konca maja.


KOROŠKA XCO LIGA 2010
7. TEKMA


V sredo, 19. maja je ob 17.00 na sporedu 7. tekma letošnje XCO lige. Dobimo se pol ure pred startom na kros progi za gimnazijo. VABLJENI !

Rezultate dosedanjih tekem kot tudi skupno razvrstitev po kategorijah najdete v meniju Koroška XCO liga.


SKUPNA TURA
NA PERNICE
nedelja, 23.5.

NA PERNICE - NAŠA LETOŠNJA DRUGA SKUPNA TURA
13. maja 2010, Dominik Laznik
Druga skupna tura na Pernice je prestavljena na nedeljo, 23.5.2010 !

V nedeljo, 23.5. se dobimo ob 9. uri v Dravogradu pri OMW.
Sledi vožnja po stari cesti do Trbonj, čez most mimo Gortine in nekaj kilometrov vzpona na Pernice.
Potem vožnja po bolj ravnem delu do Košenjaka in na koncu še spust nazaj do Dravograda.

Po koncu skupne ture sledi kolesarski golaž.
Vabim Vas, da se udeležite zanimive ture.
Lep pozdrav!
Dominik


REZULTATI 6. TEKME KOROŠKE XCO LIGE 2010
6. TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010
13. maj 2010, Danijel Tancer

Izvedli smo še eno tekmo letošnje lige. Zaradi nepredvidljivega vremena in občasnega dežja je bila udeležba sicer malce okrnjena, vendar smo vseeno spremljali zanimive in športne boje. V svojih kategorijah so zmagali vsi, drugače pa Tomaž ŠINIGOJ (U11), Matej BAN (U15), Luka PUŠNIK (U17), Aljoša ŽOHAR (rekreativci) in Silvo PŠENIČNIK (licencirani tekmovalci). Dodali smo tudi nov del proge za licecirane tekmovalce.

Rezultate najdete v meniju 'Koroška XCO liga'.

Naslednja tekma bo na isti progi že naslednjo sredo, 19. maja ob 17.00. Že sedaj vabljeni !!!


NOVO

Slike s tekme XCO Domžale je prispeval Jernej Šinigoj >>>>>


Kros_proga
6. TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010
10. maj 2010, Danijel Tancer

V SREDO, 12. maja 2010 bo ob 17.00 6. tekma letošnje XCO lige. VABLJENI !!!
Dobima se na standardni progi za gimnazijo Ravne (start nasproti knjižnice). Zaradi prijav pridite kakšne pol ure pred pričetkom.

Rezultate dosedanjih tekem kot tudi skupno uvrstitev najdete v meniju 'Koroška XCO liga'.


NOVO

Slike s tekme XC Žerible je prispeval Nace Krivonog >>>>>


Koroška XCO LIGA 2010
5. tekma odpovedana


Zaradi slabega vremena je peta tekma Koroške XCO lige danes, v sredo 5.5., odpovedana. Upajmo, da bo naslednjo sredo, ko je na sporedu naslednja tekma, vreme prijaznejše. Kolesarski pozdrav !XCO_Postojna_m

LimesTour_2010_m

NOVICE 24. april - 2. maj 2010

24. april - tekma mladih za Pokal AlpeAdria v Beljaku. Kot poroča Jernej Šinigoj, sta se je udeležila Luka Pušnik (U17), ki je zasedel 9. mesto in Tomi Šinigoj (U11), ki je bil peti. Tudi slike je prispeval Jernej >>>>>.

25. april - tekme za Pokal AlpeAdria v Beljaku so se udeležili ostali člani naše tekmovalne ekipe. Kaj so o tekmi napisali naši tekmovalci >>>>>. Slike je prispeval Primož Gams >>>>>, novica na mtb.si >>>>>.

25. april - maraton LimesTour na Hrvaškem. Branko Krančan poroča, da so se je udeležili naši člani Tin, Vlasta in Mladen Pisnik ter Polona in Matej Pečnik. Celotna novica >>>>>.

27. april - tekme za Pokal Slovenije XCO Žerible (Postojna) se je udeležila kompletna ekipa KK Ravne. Slike je prispeval Jernej Šinigoj >>>>>.

Lekov maraton ZA BOLJŠI DIH - Vlasta Pisnik se bo od 4. maja z ultramaratoncem Markom Balohom udeležila Lekovega maratona, ki je namenjen promociji in osveščanju o astmi. Več >>>>>.

Nova, že peta tekma Koroške XCO lige bo v sredo, 5. maja ob 17.00 na naši standardni progi za gimnazijo. Upajmo na lepo vreme, če ne, bomo pa malo povedrili ... Mlajši in rekreativci se bodo pomerili na progi, ki jo že dobro poznajo, za licencirane jo bomo tokrat podaljšali in vključili nekaj odsekov tekmovalne proge. Vabljeni !
Pozivamo člane KK Ravne, da pošljejo novice ali slike o tekmovanjih, kolesarjenjih in zanimivostih iz klubskega življenja na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. . Novice bomo objavljali vsak torek za pretekli teden.


Labotnica

SKUPNA TURA 'PO DOLINI LABOTNICE'
25. apr 2010, Dušan Plemen

V soboto 24.4.2010 smo izpeljali našo letošnjo prvo skupno turo. V lepem, sončnem vremenu se nas je zbralo 9 članov in 2 predstavnici nežnejšega spola. Okoli 9 ure smo krenili iz Dravograda proti Labotu, od tam pa naprej proti Wolfsbergu, kjer je bil naš prvi daljši postanek. Po počitku in manjši malici z nahrbtnika smo se obrnili nazaj proti Dravogradu. Hitro smo vsi opazili, da se je veter spet obrnil proti nam in smo kar pošteno morali pritiskati na pedala. Na izhodišče ture smo se vrnili kar malo utrujeni (eni bolj drugi manj). Vsaj sam sem zadnjo plat kar lepo občutil, tako se pač začne sezona. Pogrešali smo Lojzna, kateremu je bilo cca 80 km ravnine premalo pa si je ob zakjučku ture zaželel še malo vzpona in to kar na samo Golico. Ostali smo bili na cilju vsi enakega mnenja, da smo se lepo družili in ob tem tudi nekaj dobrega naredili za sebe. Škoda le, da nas ni bilo še kaj več, pa drugič. Naslednja tura bo že v sredini maja, zaradi KP bo verjetno v nedeljo 16.5.2010. Bomo videli, kaj nam bo pripravil Dominik, ki jo vodi, vem pa, da bo kar nekaj vzpona.

Lep pozdrav !


 

Tomi
POKAL AA (mladi) V BELJAKU
Luka Pušnik poroča s tekme za Pokal AlpeAdria v Beljaku (24. apr 2010)

Danes je bilo na tekmi v Beljaku ves čas lepo vreme. Proga je bila popolnoma suha in prevozna na vseh delih. V kategoriji U11 je Tomaž zasedel 5. mesto (2. najboljši Slovenec), jaz pa sem bil v U17 skupno na 9. mestu (3. mesto v letniku 1995 in 3. najboljši Slovenec).
Slike je dodal Jernej Šinigoj >>>>>
Čestitke fanta !

PRVA SKUPNA TURA PO DOLINI LABOTNICE
nekaj slik (Dani Tancer) >>>>> , novica sledi


XCO_4
ZA NAMI JE ŽE 4. TEKMA KOROŠKE XCO LIGE
22. apr 2010, Danijel Tancer

Kljub spremenljivemu aprilskemu vremenu in kakšni kaplji dežja smo 'spravili pod streho' že četrto tekmo XCO lige. Kak udeleženec manj je bil najverjetneje zaradi temnega in grozečega neba ...
V svojih kategorijah so bili najboljši Žan BELAJ (U9), Tomaž ŠINIGOJ (U11), Miha BREZNIK (U13), Luka PUŠNIK (U17), Matej MAHER (rekreativci) in Robert KORDEŽ (licencirani). Med družinami (3) so slavili BREZNIKI (Miha, Mitja in Iztok), med družinami (2) pa ŠINIGOJ Tomaž in Jernej. Rezultati tekme kot tudi skupni rezultati po štirih tekmah so na strani 'Koroške XCO lige', kjer najdete tudi slike Danila Goloba.

Peta tekma lige bo čez dva tedna (5 maj).


Po_dolini_Labotnice
PRVA SKUPNA TURA 'PO DOLINI LABOTNICE' 24.4.
19. apr 2010, Dušan Plemen

V soboto 24.4.2010 pričnemo z letošnjimi skupnimi turami. Prva na programu je vsakoletni obisk doline Labotnice. Zberemo se ob 8.30 pred Havano na Ravnah in se odpeljemo z avtomobili do Dravograda (hotel Hesper pri črpalki). Okoli 9.00 startamo proti Labotu in naprej do Wolfsberga, kjer se obrnemo. Sama tura je ravninska in poteka po kolesarski poti, dolga je približno 80 km. Zaradi napovedanega izostanka Srečka Felkerja bo vodenje ture prevzel Branko Božank. Tura je primerna za vsakogar (mlajši, dekleta), po potrebi se bomo razdelili v več hitrostnih skupin. Upam na lepo vreme in čim večjo udeležbo.


4. TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010
19. apr 2010, Danijel Tancer

V sredo, 21.4. bo na kros progi za gimnazijo potekala 4. tekma letošnje XCO lige. Start tekme je ob 17.00 pri Repaču (nasproti knjižnice). Vabljeni !Delovna_akcija_16_4_m
Tuhinjska_dolina_Tomi_drugi_m

PESTER KONEC TEDNA
18. apr 2010, Danijel Tancer

Zaradi številnih tekmovalnih obveznosti smo DELOVNO AKCIJO, predvideno najprej za soboto ob vseslovenskem dnevu 'Očistimo Slovenijo' izvedli v petek, 16.4. - ekipa, ki jo je vodil Dani Golob, je počistila in uredila našo kros progo, ki je v celoti pripravljena za trening. Bravo ! Ob tem si samo želim, da bi se prihodnjih akcij udeležilo več članov (posebej so bili pogrešani tisti, ki jim je proga v prvi vrsti namenjena) ...
Nekaj slik (Dani Golob) v galeriji >>>>>

VZPON V TRBONJAH (17.4.) - Trbonje so že tradicionalno gostile prvo tekmo Koroškega pokala v vzponih. Med 78 udeleženci je bilo tudi devet 'sinjemodrih', med njimi se je najbolj izkazal Mitja BREZNIK z 9. mestom v skupni razvrstitvi (2.mesto moški 16-25). Ostale uvrstitve
Blaž HABERMAN (12.skupno, 5.mesto moški 16-25)
Primož GAMS (15.skupno, 7.mesto moški 16-25)
Jure PEČNIK (20.skupno, 9.mesto moški 16-25)
Iztok BREZNIK (34.skupno, 9.mesto moški 35-46)
Sašo SIRK (43.skupno, 12.mesto moški 35-46)
Alojz HORVAT (59.skupno, 10.mesto moški 46-55)
Stanko PŠENIČNIK (61.skupno, 3.mesto moški nad 55)
Branko KRANČAN (72.skupno, 18.mesto moški 35-46)
Rezultati na strani KP >>>>>
Poročilo (DJ) >>>>>
Slike (DJ) >>>>>

KROS V TUHINJSKI DOLINI (18.4.) - z majhno ekipo smo se prvič letos udeležili tudi Slovenskega pokala v krosu za mlade (SiXCO). Na svoji prvi pravi tekmi je Tomaž ŠINIGOJ (U11) z drugim mestom dokazal, da je iz pravega testa. Bravo Tomi ! Žan BELAJ (U9) in Miha BREZNIK (U13) sta tekmovala po svojih najboljših močeh in nabirala izkušnje, Luka PUŠNIK (U17) pa je imel najprej težave z volanom, pozneje pa je v želji dohiteti tekmovalce še padel in se pri tem malo poškodoval. Želimo mu čimprejšnje okrevanje ...
Poročilo in rezultati na strani organizatorja >>>>>
Slike (Iztok Breznik) >>>>>

KROS NA REKI (HRV, 18.4.) - zaenkrat vemo samo, da sta lep uspeh dosegla Primož GAMS, ki je zmagal med amaterji in Nace KRIVONOG ki je bil med mlajšimi člani drugi. Čestitke !
Rezultati >>>>>
Slike (Primož Gams) >>>>>

Kros_proga
DELOVNA AKCIJA V PETEK, 16.4.
12. apr 2010, Danijel Tancer

Po posvetu s kar nekaj člani smo se odločili, da načrtovano delovno akcijo s sobote prestavimo na petek, 16.4., ko bomo očistili traso naše kros proge. Dobimo se ob 16.00 pri Repaču.
Prinesite orodje (grablje, lopate, motike, ...).

V soboto, 24.4. je na vrsti prva letošnja, že tradicionalna skupna tura 'Po dolini Labotnice'. O podrobnostih boste še obveščeni.

Kolesarski pozdrav !


XCO Vrtejba 11.4.


Slike (Jana Dretnik) >>>>>
Rezultati >>>>>
Novica na MTB.SI >>>>>XCO_liga_3
3. TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010
7. apr. 2010 Danijel Tancer

V Športnem parku na Ravnah smo na delno spremenjeni progi uspešno izvedli že tretjo tekmo letošnje Koroške XCO lige. Lepo vreme, nov rekord v številu udeležencev in lepo število navijačev so nam vzpodbuda za naslednje tekme. Sponzor tokratne tekme je bil Kelt pub iz Prevalj, ki je vse sodelujoče počastil s sadjem in napitki. Med 30 sodelujočimi so bili najboljši v svojih kategorijah Žan BELAJ (U9), Tomi ŠINIGOJ (U11), Špela ŠTRIKER (U13-dekleta), Luka BOSMAN (U13), Luka KERT (U15), Luka PUŠNIK (U17), Matej MAHER (rekreativci), Robi KORDEŽ (licence) in Urška VRANJEK (dekleta).

Rezultati in skupni vrstni red v meniju 'Koroška XCO liga', slike nacfoto >>>
Naslednja tekma serije bo čez dva tedna (21.4.), predvidoma na novi lokaciji ... Že sedaj vabljeni !


3. tekma Koroške XCO lige
5. apr. 2010, Danijel Tancer

Tretja tekma Koroške XCO lige 2010 bo v SREDO, 7.4. ob 17.00 na kros progi v Športnem parku Ravne (start nasproti Koroške osrednje knjižnice). Za pijačo in ploščice, banane in pomaranče bo poskrbljeno - sponzor tretje tekme je Kelt pub iz Prevalj.

Trenutni vrstni redi: Žan BELAJ (U9), Tomaž ŠINIGOJ (U11), Miha BREZNIK (U13), Luka KERT (U15), Luka PUŠNIK (U17), Iztok BREZNIK (rekreativci), Urška VRANJEK (dekleta) in Nace KRIVONOG (licencirani). Med družinami (3 člani) je vodilna ekipa fantov BREZNIK, med dvočlanimi pa sta prva Tomi in Jernej ŠINIGOJ. Vsi rezultati na posebni strani krosa v meniju 'Koroška XCO liga'. V skupno uvrstitev šteje 10 najboljših rezultatov (od 14 tekem), tako ni še nič zamujenega tudi za tiste, ki še niste tekmovali ali ste izpustili kakšno tekmo.

VABLJENI !
Obeta se kakšna nova pentlja na progi, napovedujejo se tudi nekateri priznani koroški kolesarji ...Kolo


KLUBSKA GARAŽA
4. apr 2010, Danijel Tancer

Pozivam člane kluba in vse ljubitelje kolesarstva, da podarijo svoja kolesa, ki jih ne uporabljajo/potrebujejo več in so bolj ali manj v napoto. Posebej bomo veseli manjših koles ...

Več >>>>>
XCO_2m
DRUGA TEKMA KOROŠKE XCO LIGE ŠE USPEŠNEJŠA OD PRVE
30. mar 2010, Dani Tancer

Potem, ko nas je vreme malce prestrašilo in smo prestavili drugo tekmo na dan prej, smo bili nad zanimanjem in udeležbo nemalo presenečeni. Skoraj 30 sodelujočih in lepo število navijačev so vsekakor vzpodbudni rezultati. Usmililo se nas je tudi vreme.

Zmagovalci so vsi, od Žana, Tomija, Mihe, Luke, še enega Luke in tako naprej ...

Obširnejše poročilo >>>>>,
rezultati (Kalči) >>>>> ,
slike (Vid Tancer) >>>>> ter (deejay) >>>>>2. tekma Koroške XCO lige


29. mar 2010

Zaradi napovedanega slabega vremena v sredo, 31. marca smo se odločili, da drugo tekmo letošnje XCO lige izpeljemo v TOREK, 30. marca ob 17.00. Lokacija in proga sta isti, kot za prvo tekmo - za Gimnazijo Ravne.
Vabljeni torej v torek ob 16.30 !


Prva_tekma_XCO_lige
USPEŠEN ZAČETEK KOROŠKE XCO LIGE 2010
24. mar 2010, Danijel Tancer

Za nami je prva tekma letošnje XCO lige, ki smo jo izvedli na naši kros progi za gimnazijo. Potem, ko je bilo še pred tednom dni vse pokrito s snegom, se je vreme usmililo in v nekaj dneh progo povsem osušilo. V ponedeljek smo jo očistili in pograbili, danes pa v prelepem vremenu izvedli na njej tudi tekmo, ki se je je udeležilo 18 kolesarjev. Najhitreje so jo prevozili Robi KORDEŽ, Nace KRIVONOG in Luka PUŠNIK, veseli pa predvsem nekaj novih imen na koroški kolesarski sceni. In pisana druščina nastopajočih: od mlajših in rekreativcev do licenciranih tekmovalcev. Vsekakor vzpodbuden začetek letošnje sezone.

Zahvala fantom, ki so pomagali pri pripravi proge in Kalčiju, ki je skrbel za merjenje časov.

Rezultate in slike najdete v meniju 'Koroška XCO liga'.
Naslednja tekma bo že čez teden dni na isti, nekoliko dopolnjeni progi.


Prva_tekma_XCO_lige
USPEŠEN ZAČETEK KOROŠKE XCO LIGE 2010
24. mar 2010, Danijel Tancer

Za nami je prva tekma letošnje XCO lige, ki smo jo izvedli na naši kros progi za gimnazijo. Potem, ko je bilo še pred tednom dni vse pokrito s snegom, se je vreme usmililo in v nekaj dneh progo povsem osušilo. V ponedeljek smo jo očistili in pograbili, danes pa v prelepem vremenu izvedli na njej tudi tekmo, ki se je je udeležilo 18 kolesarjev. Najhitreje so jo prevozili Robi KORDEŽ, Nace KRIVONOG in Luka PUŠNIK, veseli pa predvsem nekaj novih imen na koroški kolesarski sceni. In pisana druščina nastopajočih: od mlajših in rekreativcev do licenciranih tekmovalcev. Vsekakor vzpodbuden začetek letošnje sezone.

Zahvala fantom, ki so pomagali pri pripravi proge in Kalčiju, ki je skrbel za merjenje časov.

Rezultate in slike najdete v meniju 'Koroška XCO liga'.
Naslednja tekma bo že čez teden dni na isti, nekoliko dopolnjeni progi.KOROŠKA XCO LIGA 2010
PRVA TEKMA 24.3.2010


22. mar 2010

Proga je očiščena in pripravljena:
start pri 'repaču' (za Gimnazijo nasproti knjižnice, feed cona na naši junijski tekmi)
poteka v celoti po gozdu za Gimnazijo,
dolžina 1,1 km,
označena z rdečimi trakovi na drevesih,
suha in primerna za vsakogar.

Dobimo se v sredo, 24.3.2010 ob 15.30 (začetek ob 16.00). Prijavnice izpolnite najpozneje 15 minut pred startom na startnem prostoru, kjer boste dobili tudi številko. Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva na Koroškem, startnine ni !
Kolesarski pozdrav !KOROŠKA XCO LIGA 2010


21. mar 2010

PRVA TEKMA KOROŠKE XCO LIGE 2010
bo v sredo, 24. marca 2010 ob 16.00 na naši kros progi za Gimnazijo Ravne. Prijave pobiramo do 15 minut pred startom.
Proga v dolžini nekaj čez kilometer bo potekala na začetnem delu kros proge desno od Poseke. Bo nezahtevna in primerna za vse, ki bi se radi preizkusili.
Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, mladi, začetniki, rekreativci, tekmovalci. Vsak bo našel kaj zase. Startnine ni !


ČLANARINA 2010Prosimo člane, ki še niste poravnali članarine za sezono 2010, da to storite čim prej.
Osebno ali z nakazilom.

S kolesarskim pozdravom !
Upravni odbor, 27. feb 2010

Srebrna_m

27. feb 2010
Malo za šalo ...
Klikni na sliko za povečavo ... (sliko je prispeval deejay)

Pa še nagradno vprašanje:
ali lahko spremeni ime kakšnega kraja na Koroškem tudi kak kolesar ?


KLUBSKI DRES KK RAVNE
NABAVA KLUBSKI DRESOV
24. feb 2010

Najkasneje do 10. marca pobiramo prijave za nabavo klubskih dresov. Informacije in prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. .

Lep pozdrav !Celodnevno_druenje
CELODNEVNO DRUŽENJE Z MLADIMI KOLESARJI
24. feb 2010, Danijel Tancer


Izkoristili smo šolske počitnice in medse povabili mlade kolesarje, ki so pokazali interes na predstavitvah gorskega kolesarstva po osnovnih šolah koroške regije. Preizkusili so se na kolesu v namišljenem svetu IMagica in odpeljali kratko tekmo. Odslej bodo treningi mlajše selekcije vsak torek ob 17.00 na DTK-ju. Povabilo v našo skupino je vedno odprto !

Obiskali so nas tudi novinarji občinske spletne strani in glasila Fužinar ... Več >>>
Slike >>>
Novica na spletni strani občine Ravne na Koroškem >>>

Priprave_na_Primorskem


PRIPRAVE TEKMOVALNE EKIPE NA PRIMORSKEM
23. feb 2010, Danijel Tancer & co.

Na začetku zimskih počitnic so se fantje podali na kratke tridnevne priprave v slovensko Primorje. Dež in mraz prva dva dni sta spominjala na razmere doma, tretji dan pa se je potem nebo razjasnilo. Več >>>

Slike je prispeval Blaž Haberman >>>Tina
20. feb 2010
TINA MAZE JE OSVOJILA SREBRNO OLIMPIJSKO MEDALJO !

BRAVO TINA, PONOSNI SMO NATE !!!
KOT ŠPORTNIKI VEMO, KAJ VSE SI ŽRTVOVALA ZA TA USPEH IN KAKO ZELO GA ZASLUŽIŠ !


REKREATIVNA SEKCIJA20 feb 2010, Dušan Plemen
Izdelan je PROGRAM DELA REKREATIVNE SEKCIJE.
Veselimo se številnih druženj na skupnih turah !
Prav tako se nam ni bati za organizacijo našega krosa !


Predstavitev_OS_Koroski_jeklarji


V TOREK, 23. februarja
CELODNEVNA PREDSTAVITEV GORSKEGA KOLESARSTVA
18. feb 2010, Danijel Tancer

Na željo številnih učencev osnovnih šol Koroških jeklarjev in Prežihovega Voranca z Raven ter Franja Goloba s Prevalj bomo med šolskimi počitnicami pripravili celodnevno predstavitev našega dela v prostorih fitnesa v Domu telesne kulture na Ravnah. Prikazali vam bomo zanimive slike in filme o našem delu in druženju, vsak pa bo lahko tudi tekmoval v kratki tekmi na trenažerju. Najboljši bodo dobili priznanja.

Torej vabljeni v torek, 23. februarja od 9.00 do 16.00 v Dom telesne kulture na Ravnah ! Zelo veseli bomo tudi vaših staršev.

OS_PVoranc_3_novica

KK RAVNE NA OSNOVNI ŠOLI PREŽIHOV VORANC
18. feb 2010, Danijel Tancer

Serijo kratkih predstavitev gorskega kolesarstva in aktivnosti v našem klubu smo nadaljevali na Osnovni šoli Prežihov Voranc na Ravnah na Koroškem. Veliko zanimanje med učenci šole, ki so lahko preizkusili vožnjo na trenažerju, je preseglo naša pričakovanja.

Več >>>STARA SPLETNA STRAN
STARE STRANI NI VEČ ...
16. feb 2010, Danijel Tancer

S pustom smo pokopali tudi našo staro spletno stran. Več kot tri leta nam je služila za komuniciranje, objavljanje klubskih novic in slik. Nekako smo se navadili nanjo, kljub zastareli zasnovi pa je ves čas svojega obstoja uspešno nudila podporo klubskim aktivnostim.

Z novo obliko imamo namen razširiti krog sodelujočih avtorjev z željo, da bi postala stran aktualnejša in zanimivejša. Upamo in želimo, da nam bo stran dobro služila ...


Več >>>

Skupščina kluba

VOLILNA SKUPŠČINA KK RAVNE
13. feb 2010, Danijel Tancer

12.2.2010 je bila v prostorih Gimnazije Ravne Volilna skupščina Kolesarskega kluba Ravne. Mandat dosedanjemu vodstvu in organom kluba se je po štirih letih iztekel, vodenje kluba prevzema nova ekipa, ki jo bo vodil Danijel Tancer. Več >>>

Slike >>>

OŠ PrevaljePREDSTAVITEV NA OŠ FRANJA GOLOBA PREVALJE
11. feb 2010, Danijel Tancer

Pred številnim občinstvom smo nadaljevali s predstavitvami gorskega kolesarstva po koroških OŠ.
Danes smo bili gostje OŠ Prevalje - vodstvu in učiteljem se zahvaljujemo za gostoljubnost !

Slike >>>
....................

Priprave_v_Istri

PRIPRAVE V ISTRI
10. feb 2010, Danijel Tancer in udeleženci priprav

Polovica tekmovalne ekipe je izkoristila podaljšan vikend in se odpravila na štiridnevne kratke priprave v Istro.
Vreme sicer ni bilo najlepše, vendar vsekakor bolj primerno za kolesarjenje kot hladna in zasnežena Koroška. Kaj so fantje povedali o pripravah >>>

Nekaj slik >>>
....................

Radenci 2009


VABILO NA SKUPŠČINO
4. feb 2010, Danilo Golob

UO KK Ravne sklicuje na podlagi 13. člena statuta kluba VOLILNO SKUPŠČINO,
ki bo v PETEK,
12. februarja 2010 ob 17.30 na Gimnaziji Ravne.

Dnevni red >>>
....................

Predstavitev na Osnovni šoli Koroški jeklarji

NADALJEJEMO S PREDSTAVITVAMI GORSKEGA KOLESARSTVA PO KOROŠKIH OSNOVNIH ŠOLAH
2. feb 2010, Danijel Tancer

 

V naslednjih tednih bomo nadaljevali z akcijo predstavljanja gorskega kolesarstva po koroških osnovnih šolah. Vabimo učence in njihove starše, da si ogledajo demonstracijo naših aktivnosti. Tekmovalci in strokovni delavci Kolesarskega kluba Ravne na Koroškem bodo prikazali zimski trening na trenažerjih ter skozi slike in filme govorili o svojih izkušnjah. Odgovarjali bomo tudi na vprašanja in predstavili možnost vključitve v našo ekipo. Več >>>
...............

Kolesar leta 2009

PODELITEV PRIZNANJ NAJBOLJŠIM KOROŠKIM KOLESARJEM
29. jan 2010, Danijel Tancer

MTB Koroška in neutrudni Kalči sta že peto leto zapored priradila akcijo za najboljšega kolesarja, kolesarko in kolesarsko prireditev v pretekli sezoni.

Več >>>

...............
Predstavitev na Osnovni šoli Koroški jeklarji


PREDSTAVITEV NA OSNOVNI ŠOLI KOROŠKI JEKLARJI
28. jan 2010, Danijel Tancer

28.1. smo na Osnovni šoli Koroški jeklarji na Ravnah predstavili naše aktivnosti. Številni učenci in njihovi učitelji so z zanimanjem poslušali, kaj vse počnemo ...

Več >>>


...............

 

Ta stran uporablja spletne piškotke.